Publicat pe

2016 Toyota RAV4 vs. 2016 Hyundai Tucson: Care e mai bună?

Această prezentare necesită JavaScript.

Dacă ești interesat de un nou SUV compact, suspectăm că aveți deja Toyota RAV4 2016 și Hyundai Tucson 2016 pe lista de cumpărături. Ambele modele au fost actualizate recent, și oferă atât de multe motive extrem de convingătoare pentru a merita atenția ta. Dar, care este mai bună, și pe care ar trebui să o alegeți? Am creat o comparație strânsă a Tucson și RAV4 pentru a vă ajuta să răspundă la aceste întrebări, dar mai întâi să vedem ce este nou cu cele doua SUV-uri pentru modelul anului 2016.

2016 Toyota RAV4 vs. 2016 Hyundai Tucson

Toyota RAV4 2016

RAV4 a fost puternic actualizat pentru 2016, touting un exterior revizuit, un interior actualizat subtil și o lungă listă de caracteristici noi, inclusiv multe gadget-uri importante de siguranță. RAV4 adaugă, de asemenea, un nou sistem de propulsie hibrid pentru modelul anului 2016.

Hyundai Tucson 2016

Tucson a fost complet reproiectat pentru 2016. Acesta are un stil nou în interior și în afară, împreună cu un sistem de propulsie gama revizuită și o listă lungă de noi caracteristici și echipamente.

Fiabilitate

Potrivit experților de la J. D. Power Toyota RAV4 oferă o fiabilitate mai bună decât media. Deoarece cele mai recente Hyundai Tucson este atat de nou, aceasta nu a fost încă evaluat de către J. D. Putere, deși modelul de ieșire a obtinut un punctaj mediu respectabil.

În ceea ce privește lungimea de garanție, Hyundai are un avantaj clar cu 5 ani sau 60.000 mile bara la bara de garanție și 10 ani sau 100.000 mile de acoperire a grupului propulsor. În comparație, RAV4 oferă doar 3 ani sau 36.000 de mile de acoperire a barei de protecție la bara de protecție și 5 ani sau 60.000 de mile de protecție a grupului propulsor.

Ca urmare, credem că aceste două SUV-uri sunt într-o căldură mort atunci când vine vorba de fiabilitate, cu RAV4, oferind un rating de ansamblu mai bună și Tucson oferind o garanție mai lungă.

Economie de combustibil

RAV4 oferă două trenuri de rulare. Majoritatea modelelor folosesc un 176 de cai putere de 2.5 litri cu 4 cilindri, care se întoarce de până la 23 de mile pe galon în oraș și 30 mpg pe autostradă. Noua pentru 2016 este un hibrid RAV4, care oferă o versiune hibrid același motor care este bun pentru hwy 34 mpg oraș / 31 mpg.

Între timp, Tucson-ul oferă, de asemenea, două motoare. Modelele de bază folosesc un 2.0 litri cu 4 cilindri, 164 cp, care se întoarce de până la 23 mpg oraș / 31 mpg hwy. Alte TRIM folosesc un 1.6 litri turbo cu 4 cilindri, 175 cp, care se mândrește cu până la 26 mpg oraș / 33 mpg hwy.

Dacă sunteți în căutarea pentru economia globală de combustibil, nu veți găsi nici un crossover compact, care se afla in fruntea Hybrid RAV4. Dacă nu doriți să plătească prima hibrid, cu toate acestea, motorul turbo de 1,6 litri Tucson eclipsează sistem de propulsie la nivel de bază RAV4 atunci când este vorba de gaz kilometraj.

Siguranță

In testele federale coliziune guvernamentale efectuate de către Administrația de siguranță National Highway Traffic, atât RAV4 și Tucson Hyundai a castigat 5 stele rating de ansamblu perfectă. Ambele modele au fost oferite, de asemenea, râvnit Top Safety Pick + rating-ul de non-profit Institutul de Asigurare pentru Siguranta Rutiera, ceea ce sugerează că ambele au o protecție excelentă accident.

În ceea ce privește caracteristicile, Tucson și RAV4 sunt, de asemenea, printre cele mai bune. În plus față de oferirea de echipamentul standard obișnuit – airbag-uri laterale-cortina, o camera de rezervă, sistem antiblocare frâne și control al tracțiunii – Tucson și RAV4 oferă o gamă largă de ultimă generație, cum ar fi facilități de avertizare la coliziune cu nerăbdare automată frânare, avertizare depășirea benzii de circulație, senzori de parcare, un sistem de monitorizare a unghiului mort și de alertă de trafic transversală din spate.

În general, cu toate acestea, am spune RAV4 oferă un ușor avantaj față de Tucson, deoarece oferă grinzi mari automate și banda păstreze asista, pe care Hyundai nu. Dar esența generală este că aceste două modele sunt printre cele mai sigure si cele mai bune echipate SUV-uri compacte de pe piață.

Tehnologie

Ca și în secțiunea de siguranță, atât Hyundai Tucson si Toyota RAV4 se dovedesc a fi printre cele mai avansate modele din segmentul – deși, încă o dată, Toyota are un ușor avantaj față de rivalul său Hyundai.

De exemplu, în timp ce ambele SUV-uri oferă senzori de parcare, numai RAV4 le are in fata si din spate. In timp ce ambele SUV-uri tout camerele de rezervă, numai RAV4 oferă un sistem de camere de 360 ​​de grade. Și numai RAV4 oferă un sistem de 11 difuzoare de sunet (Tucson maxes la opt difuzoare), cruise control adaptiv și excelent sistem Toyota infotainment Entune, pe care preferăm să Blue System Link Hyundai.

Nu ne intelege gresit: Tucson oferă, de asemenea, o mulțime de tehnologie, cum ar fi faruri xenon, scaune fata ventilate, un ecran tactil de 8 inch și mai mult. Dar, în general, credem ca RAV4 are un picior ușor aici.

Valoare

Cu toate că Tucson și RAV4 au fost în mare parte gât și a gâtului până în acest moment, acesta este un nu-brainer: Hyundai câștigă atunci când vine vorba de valoare. În timp ce cele două SUV-uri oferă aproximativ același echipament standard de bază, prețul de bază Hyundai de $ 23.700 este mult mai accesibil decât $ 25.300 msrp baza RAV4 lui. Aceste diferențe rămână relativ constant pe măsură ce progresul prin niveluri de echipare, cu top-nivel Hyundai Tucson Limited incepand de la $ 30.900, comparativ cu $ 32.500 msrp baza de RAV4 Limited.

take nostru: RAV4 s-ar putea da un ghiont din Tucson în câteva categorii cheie, cum ar fi echipamentele de siguranță și tehnologie, dar Hyundai ofera o valoare mai bună.

Sfatul lui AutoTrader
Este greu de a alege un câștigător între 2016 Toyota RAV4 și 2016 Hyundai Tucson, în mare parte pentru că aceste două modele sunt atât în ​​mod clar în partea de sus a jocului compact crossover. În cele din urmă, atunci, trebuie să atribuie o decizie de divizare.

Dacă este gadget-uri sunteți după, du-te pentru Toyota, deoarece oferă mai multe echipamente de siguranță și mai multe caracteristici. Același lucru este valabil în cazul în care sunteți dispus să plătească în plus pentru economia de combustibil excelent al Hybrid RAV4. Daca esti mai interesat de valoare, Hyundai este cel mai bun pariu, deoarece doar abia se situează în urma RAV4 în categoriile menționate mai sus, dar face acest lucru cu un preț de bază sensibil mai mică. In general vorbind, suspectam vei fi fericit cu oricare dintre aceste două SUV-uri.

Sursa: http://www.autotrader.com/car-reviews/2016-toyota-rav4-vs-2016-hyundai-tucson-which-is-better-249929

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *